نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه باقالی

فصل زمستان که از راه می رسد در اغذیه فروشی ها باقلای پخته شده ارائه می شود اما با شیوع کرونا دیگر نمیشود به باقالی های کنار خیابان اعتماد کرد و بهتر است آن را در خانه تهیه کرده و با خیال راحت سرو کنید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقالی را به شما عزیزان آموزش دهیم، پس با ما همراه باشد.

اصول پخت باقالی, راهنمای پخت باقالی


  مواد لازم برای تهیه باقالی :

  • نعنای خشک: به مقدار لازم
  •  باقالی تازه:۴ کیلو با پوست
  • سرکه: به مقدار لازم
  • سماق: به مقدار لازم
  •  نمک،فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه قارچ کاراملی لذیذ و خوشمزه

قارچ یکی از خوراکی های پر خواص و خوشمزه ای است که در غذاهای مختلفی به کار برده میشود و از آن میتوان به تنهایی برای درست کردن برخی پیش غذاها هم مورد استفاده قرار داد مثل قارچ سوخاری و یا قارچ کاراملی. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه قارچ کاراملی را به شما عزیزان آموزش دهیم. این خوراکی خوشمزه را میتوانید به راحتی تهیه کرده و به عنوان پیش غذا و یا مخلفات در کنار غذای اصلی سرو نمایید.

 روش تهیه قارچ کاراملی


مواد لازم برای قارچ کاراملی:

  • قارچ: نیم کیلو
  • سس سویا: ۱/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • سرکه بالزامیک ۱/۴ پیمانه
  • پودر نشاسته( هر پودر نشاسته ای): یک قاشق مرباخوری

 

ادامه مطلب ...

دسر کیک تیرامیسو

نتیجه تصویری برای دسر کیک تیرامیسو


مواد لازم :

ژلاتین 12گرم(یک و نیم ق غ) = 4ورق ژلاتین
آب 1/4 پ
شیر 1 پ
شکر 1/2 پ
نشاسته ذرت 2 ق غ
پنیر ماسکارپونه کاله 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر شکر(شکر آسیاب شده) 50 گرم
وانیل 1/4 ق چ
کیک شکلاتی به مقدار لازم
محلول قهوه فوری و آب جوش کمی
ادامه مطلب ...

طرز تهیه جوجه ترش


طرز تهیه جوجه ترش

جوجه ترش هم مثل کباب ترش از معروف ترین غذاهای محلی شمال کشورمان هست که حتماً آن را در سفرهایتان امتحان کرده اید یا حداقل اسم آن را شنیده اید. تهیه جوجه ترش کار خیلی سختی نیست و اگر اهل کباب درست کردن باشید شکی نیست که از عهده تهیه جوجه ترش هم بر می آیید. البته قبلاً هم یکی از دستورهای تهیه جوجه کباب ترش را گفته ایم. اما این بار میخواهیم دستور دیگری را ارائه کنیم که از نظر مواد کمی تفاوت دارد. این که کدام دستور بهتر است بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد. پس با امتحان کردن دستورهای مختلف یا حتی ترکیب آنها به دلخواه از آشپزی لذت ببرید و تجربه کنید. 

Image result for ‫طرز تهیه جوجه ترش‬‎  

 

ادامه مطلب ...

ته چین مرغ و بامجون

نتیجه تصویری برای ته چین مرغ و بادمجان


قبل از هر کاری حدود یک ساعت قبل زرشک ها را در آب خیس می ‎کنیم.

 ‎حدود سه ساعت قبل، برنج را به همراه مقداری نمک در آب قرار می دهیم. سپس بعد از سه ساعت، آب برنج را خالی می کنیم.

  ادامه مطلب ...