پاستا یک اسم ایتالایی می باشد که برای این غذای فوق العاده لذیذ در نظر گرفته شده است که در انواع مختلف و طرز تهیه های دیگر قابل طبخ می باشد که به جرات می توان گفت که همه ی آن ها طعم های خاص و عالی خود را دارند.
طرز تهیه پاستا با سس مخصوص
پاستا با سس آلفردو و مرغ را ما در ادامه این مطلب برای شما در آشپزخانه نمناک بیان کرده ایم ، ما را همراهی کنید تا به طور کامل این طرز تهیه پاستا را مشاهده نمایید :
ادامه مطلب ...شیرینی لگیمات یا لقیمات یک نوع بامیه عربی می باشد که بیشتر برای ماه رمضان تهیه می شود و اصالت این شیرینی خوشمزه به استان بوشهر تعلق دارد .پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مایه خمیر | 1/2 ق غ |
روغن مایع | 1 ق غ |
عسل | 1 ق غ |
آرد سفید گندم | 1 پیمانه |
پودر هل | 1/2 ق چ |
نمک | 1/8 ق چ |
آب ولرم | 3/4 پیمانه |
نشاسته ذرت | 2 ق غ |
شیرخشک | 1 ق غ |
ماست | 2 ق غ |