نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه کراکت فرانسوی خانگی خوشمزه

 دستور تهیه کراکت فرانسوی:
همانطور که از اسم آن پیداست یک غذای فرانسوی بسیار خوشمزه است که خیلی سریع و راحت تهیه می شود و برای تهیه این غذای ویژه و مجلسی با ما همراه باشید.
  
مواد لازم کراکت فرانسوی:
  • مرغ : 750 گرم
  • هویچ متوسط : 2 عدد
  • جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • آرد سوخاری : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم 
 دستور پخت کراکت فرانسوی:
 مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود.
 از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید.  یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید .
کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.