نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون

سالاد مرغ و ترخون یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و لذیذی است که به راحتی تهیه میشود و علاوه بر طعم و عطر بی نظیری کهه دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است. در ادامه به طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون و خواص آن پرداخته ایم، پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد خوشمزه و آسان آشنا شوید.


مواد لازم برای سالاد مرغ و ترخون:

  • کرفس خرد شده : نصف پیمانه
  • ماست چکیده : نصف پیمانه 
  • سینه مرغ : 2 پیمانه
  • ترخون تازه و خرد شده : سه قاشق غذاخوری
  • کاهو : به میزان دلخواه 
  • نان تست سبوس دار : 8 تکه
  • برش گوجه فرنگی : به میزان دلخواه
  • مایونز : یک دوم پیمانه
  • آب لیموی تازه : دو قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چای خوری

ادامه مطلب ...

طرز تهیه بستنی سنتی

طرز تهیه “بستنی سنتی”

بستنی سنتی یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که از قدمت بالایی برخوردار است. یکی از قدیمی ترین و معروف ترین بستنی های ستی ایرانی متعلق به فردی به نام اکبر مشدی بوده که برای درباریان قاجاری بستنی درست می کرده است.

 طرز تهیه بستنی سنتی

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه ترشی گوجه

ترشی گوجه  یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار فصل زمستان است که می توانید آنرا جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل کنید. مواد این ترشی خوشمزه شباهت هایی به ترشی گل کلم دارد البته این دو ترشی از نظر ظاهر کاملا متفاوت هستند.


نتیجه تصویری برای ترشی گوجه سالاد زمستانی

 

 مواد لازم ترشی گوجه:

پوره گوجه فرنگی: ۲ کیلوگرم

سیر: ۶ حبه

هویج: ۲ پیمانه بزرگ

کرفس: ۲ پیمانه بزرگ

فلفل سبز تند: ۶ عدد

گل کلم :۳ پیمانه بزرگ

نمک و زرد چوبه: ۲ قاشق سوپخوری

سرکه سفید: ۲ پیمانه بزرگ

ادامه مطلب ...

لواشک آلبالو

 

لواشک آلبالو، زرشک و انار 

لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند.

ترکیبی از آلبالو، زرشک و انار، لواشک فوق العاده‌ای به شما می‌دهد. کسانی که دوست دارند معده شان سوراخ شود یا معده قوی دارند، این لواشک را امتحان کنند. این معجون فوق العاده ترش، روز شما را می‌سازد البته اگر آن را با معده خالی مصرف نکنید، بهتر است این خوراکی هیجان انگیز را بعد از غذا میل کنید.

توجه کنید تمام این میوه‌های قرمز، منبع مهم آنتی اکسیدان هستند و برای سلامتی بسیار مفید. خوبی این لواشک این است که بسیار سلامت است و خوردنش به کسانی که چربی و قند خون دارند، توصیه می‌شود.

 Image result for ‫لواشک آلبالو‬‎
ادامه مطلب ...

طرز تهیه کیک یزدی فوق العاده خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر این کیک محبوب

کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی در منزل با ۲ روش مختلف

کیک یزدی از انواع تنقلات خوشمزه است که شما می توانید برای پخت این کیک از انواع روش های مختلف استفاده نمایید. در مطالب قبلی با طرز تهیه کیک فنجانی و طرز تهیه مافین کیک آشنا شدید در ادامه با طرز تهیه کیک یزدی آشنا خواهید شد.

  ادامه مطلب ...