نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه کیک قاشقی

کیک قاشقی یکی از کیک های بسیار ساده و خوشمزه ای است که نیازی به فر ندارد، این کیک را میتوانید در زمان کوتاه و با مواد ساده تهیه کرده و با یک فنجان چای گرم برای عصرانه یا میان وعده سرو کنید.
کیک قاشقی


مواد لازم برای  کیک قاشقی:

  • آرد: ۲ لیوان
  • شیر: ۱ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • وانیل:‏ ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه   کیک قاشقی:

برای درست کردن کیک قاشقی ابتدا دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با کمک چنگال بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود.
در ادامه شیر را افزوده و مواد را مخلوط کنید، سپس شکر را هم بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد  مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط کنید.
ازمواد با قاشق بردارید و در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید.

نکته:

  • شما میتوانید درصورت تمایل به مواد کیک گردو و کشمش اضافه کنید. 
  • منظور از لیوان دردستور، لیوان دسته دار فرانسوی است.


خواص وانیل:
  • مصرف وانیل موجب کاهش کلسترول بد خون در بدن میشود.
  • وانیل می تواند موجب بهبود عملکرد مغز  شود.
  • وانیل خواص آنتی اکسیدانی داشته و از این رو می تواند از بدن در برابر التهابات و سرطان ها محافظت کند. 
  • وانیل روی سیستم عصبی اثر گذاشته و استرس و احساس افسردگی را از بین میبرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.