ابتدا آناناس را پوست گرفته و قسمت های سفت را از قسمت های نرم آن جدا کنید، سپس قسمت های سفت را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید، قسمت های نرم آن را هم نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره یا روغن را بریزید، زمانی که کره آب شد آرد را افزوده و تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.
مقداری از آناناس های خرد شده را برای تزیین حلوا کنار بگذارید و مابقی را به آرد افزوده یک دقیقه دیگر تفت بدهید تا آناناس پخته شوند.
در مرحله بعد شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد دیگر به آن آغشته شوند. بعد از 1 دقیقه پوره آناناس را هم اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.
زعفران را از چند دقیقه قبل در مقداری آب جوش بخیسانید و در این مرحله به حلوا اضافه و مخلوط کنید تا حلوا به رنگ زرد زیبایی در بیاید.
روی شعله کم 3-5 دقیقه به پختن و هم زدن ادامه دهید تا شیر تبخیر و حلوا قدری غلیظ شود. شکر را اضافه کنید. به پخت روی حرارت ملایم ادامه دهید تا حلوا کاملاً غلیظ و سمولینا به خوبی پخته شود.
حلوا را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را طراحی کنید و با کشمش، بادام هندی و تکه های آناناسی که کنار گذاشته بودید تزیین کنید.
خواص آناناس:
مصرف آناناس خطر ابتلا به آسم را کاهش می دهد.
خوردن آناناس می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
مصرف آناناس موجب پیشگیری از سرطان میشود.
آناناس می تواند می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.