نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

مربای به خوشمزه

bijade.com-tarz tahie moraba beh

مواد لازم مربای به خوشمزه:

شکر: یک کیلو

به: یک کیلو

آب لیمو تازه: نصف فنجان

هل کوبیده: یک قاشق مربا خوری

  

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه شش کاسه ماست خوری از ”‌مربا به“ خواهیم داشت.


طرز تهیه مربای به خوشمزه:

یک کیلو به خرد کرده یا له شده (بسته به سلیقه که معمولا در خارج ایران از به له شده و در داخل ایران از خرد شده استفاده می شود.) و یک کیلو شکر (معادل 4 لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل 4 لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم می‌کنیم.

 

یک قاشق مربا خوری هل کوبیده را به مربا اضافه کرده تا مربا حدود 2 الی 3 ساعت با بخار زیاد بپزد و رنگ بیندازد. (باید مرتب بخار از دم کنی بیرون بیاید تا مربا قرمز شود) وقتی مربا قوام آمد، نصف فنجان آب لیمو تازه را اضافه کرده، هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.


مربا به آماده می‌باشد. در قابلمه را گذاشته تا مربا آرام آرام سرد شود. (در حین سرد شدن چند مرتبه آن را هم می‌زنیم) سپس در ظرف دربسته ریخته در یخچال می‌گذاریم.


منبع: بیجاده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.