نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه “کله جوش سمنانی” ساده و خوشمزه

دستور پخت کله جوش سمنانی


 بادمجان  ها را بشویید و با پوست به صورت نگینی خرد کنید. بعد با مقداری نمک آغشته کنید. 

داخل قابلمه ای مقداری روغن ریخته و بادمجان ها را داخل آن بریزید تا به آرامی بپزد.

پیاز را خرد کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید . به پیاز سرخ شده ، رب ، نعنا و زرد چوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ پیاز تغییر کند.

  

سپس نصف لیوان آب و کشک را به داخل پیاز اضافه کنید و وقتی آب به جوش آمد و چند جوش زد ،آن را از روی حرارت بردارید .

داخل کاسه  سرو کله جوش ،نان خشک بریزید و مواد کشک را روی نان  بریزید و بادمجان های پخته شده را روی همه مواد بریزید .

سپس کله جوش آماده شده را با سبزی خوردن و پیاز خام سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کله جوش سمنانی

کله جوش سمنانی جزو غذای محلی - خراسان میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کله جوش سمنانی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


منبع : ashpzbashi.loxblog

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.