نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

آموزش کیک گردویی

در این مطلب شما دوستان عزیز را با طرز تهیه کیک گردویی همراهی می کنیم، گردو و کشمش طعم بی نظیر و فوق العاده ای را در کیک به ما می دهد و آن را بسیار خوش طعم می نماید.

 طرز تهیه کیک گردویی فندقی  

ادامه مطلب ...

این میوه ها و سبزی ها را کنار هم نگهداری نکنید

نگهداری میوه و سبزی


بعضی از میوه‌ها با گازی که از خود ساطع می‌کنند باعث خراب شدن سایر میوه‌ها و سبزیجات می‌شوند. کدام میوه‌ها باید به صورت جداگانه نگهداری شوند؟ برای اطلاع از پاسخ این پرسش در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

ادامه مطلب ...

غذاهای محلی

شاید به جرات بتوان گفت که هیچ جای دنیا به اندازه کشور عزیزمان ایران دارای غذاهای محلی متنوع و خوشمزه نمی باشد. و این مسئله کاملا طبیعست . چون ما در جایی زندگی میکنیم که فرهنگ غذا رسم و رسوم خاصی دارد و مردمانمان آن سلیقه های بسیار عالی و جذابی را در طبخ غذاها بکار می برند.

از شمال تا جنوب کشور ایران بر اساس شرایط آب و هوایی و محصولاتی که در آنجا می روید غذای محلی متنوعی وجود دارد.

و انصافا بخاطر این تنوع بالا نمی توان نظر قطعی  و محکمی داد که کدام غذا و در چه شهری از ایران بهتر از شهرهای دیگر می باشد.

غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی کدامند ؟

در ادامه این صفحه لیستی تقریبا کامل از غذاهای محلی متعلق به کشورمان را مشاهده خواهید کرد که هر کدام به تفکیک برای شما عنوان شده است : 

آش دوغ

یکی از غذاهای محلی و معروف شهر اردبیل ، سرعین و نواحی آذربایجان شرقی می باشد که به روش های متفاوتی در شهر های مختلف تهیه میشود. طعم نهایی این آش به نوع و طعم دوغ مصرف شده بستگی دارد و در صورت استفاده از دوغ محلی خوشمزه تر میشود. همچنین دوغ بکار رفته در این آش سرشار از کلسیم است.

آش دوغ

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

 زنجبیل و طعم زنجبیلی برای انواع کلوچه ها و شیرینی ها و حتی چای محبوبیت زیادی دارد، در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه شیرینی زنجبیلی و خواص آن بپردازیم. دست به کار شوید و یک شیرینی زنجبیلی خوشمزه خانگی برای عزیزان خود درست کنید.


نتیجه تصویری برای مواد لازم برای شیرینی خانگی با طعم زنجبیل


مواد لازم برای شیرینی زنجبیل:

  •  آرد ساده: دو فنجان
  • شکر قهوه ای: نصف فنجان 
  • شکر سفید: نصف فنجان 
  • ملاس: یک چهارم فنجان 
  • تخم مرغ: یک عدد 
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری
  •  جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: یک و نیم قاشق چای خوری 
  •  پودر زنجبیل: یک و نیم قاشق چای خوری
  • کره به دمای اتاق رسیده: سه چهارم فنجان 
  • پودر سیر: نصف قاشق چای خوری 
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری

 

ادامه مطلب ...

بیوگرافی کامبوزیا پرتوی + معرفی آثار

زندگینامه کامبوزیا پرتوی


کامبوزیا پرتوی (زاده ۱۳۳۴ در رشت) فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان ؛  فعالیت هنری خود را با ساخت فیلم های کوتاه در سینمای آزاد دماوند آغاز نمود. وی تحصیلش را در دانشکده هنرهای درامایتک سابق (دانشکده سینما و تئاتر) دانشگاه هنر ناتمام گذاشت و در دوران دانشجویی چند فیلم کوتاه مستند و داستانی برای سیمای جمهوری اسلامی ایران کارگردانی کرد و همان زمان نخستین فیلم بلند داستانی اش را با نام «عینک» برای شبکه دوم تلویزیون ساخت و کارگردانی در سینمای حرفه ای را با فیلم «ماهی» تجربه کرد.

ادامه مطلب ...