ترشی گوجه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار فصل زمستان است که می توانید آنرا جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل کنید. مواد این ترشی خوشمزه شباهت هایی به ترشی گل کلم دارد البته این دو ترشی از نظر ظاهر کاملا متفاوت هستند.
مواد لازم ترشی گوجه:
پوره گوجه فرنگی: ۲ کیلوگرم
سیر: ۶ حبه
هویج: ۲ پیمانه بزرگ
کرفس: ۲ پیمانه بزرگ
فلفل سبز تند: ۶ عدد
گل کلم :۳ پیمانه بزرگ
نمک و زرد چوبه: ۲ قاشق سوپخوری
سرکه سفید: ۲ پیمانه بزرگ
طرز تهیه ترشی گوجه:
ابتدا پوره گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پخته و آن آن تبخیر شود.
در این میان سبزیجات را شسته و خرد کنید، و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
بعد از اینکه پوره غلیظ شد سبزیجات خرد شده را بریزید و اجازه دهید تا مواد جوش بزنند.
در ادامه زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی را به آن اضافهکنید و در آخر سرکه را بریزد و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شوند، سپس مواد ترشی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و بعد از ۲الی ۳ هفته بعد ترشی کاملا جاافتاده است و می توانید مصرف کنید.
خواص گوجه فرنگی: