دستور تهیه کراکت فرانسوی:
همانطور که از اسم آن پیداست یک غذای فرانسوی بسیار خوشمزه است که خیلی سریع و راحت تهیه می شود و برای تهیه این غذای ویژه و مجلسی با ما همراه باشید.
- مرغ : 750 گرم
- هویچ متوسط : 2 عدد
- جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا : به مقدار لازم
- تخم مرغ : 2 عدد
- آرد سوخاری : یک پیمانه
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت کراکت فرانسوی:
مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود.
از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید. یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید .
کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید