قارچ یکی از خوراکی های پر خواص و خوشمزه ای است که در غذاهای مختلفی به کار برده میشود و از آن میتوان به تنهایی برای درست کردن برخی پیش غذاها هم مورد استفاده قرار داد مثل قارچ سوخاری و یا قارچ کاراملی. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه قارچ کاراملی را به شما عزیزان آموزش دهیم. این خوراکی خوشمزه را میتوانید به راحتی تهیه کرده و به عنوان پیش غذا و یا مخلفات در کنار غذای اصلی سرو نمایید.

مواد لازم برای قارچ کاراملی:
- قارچ: نیم کیلو
- سس سویا: ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه
- روغن زیتون: به میزان لازم
- سرکه بالزامیک ۱/۴ پیمانه
- پودر نشاسته( هر پودر نشاسته ای): یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه قارچ کاراملی:
برای درست کردن این خوراکی خوشمزه قارچ هایی با سایز متوسط و سالم را انتخاب کنید یعنی نه زیاد ریز باشد و نه زیاد درشت.
حالا قارچ ها را تمیز کنید و خوب بشویید سپس داخل آبکش بریزید تا آبش برود ، پارچه تمیزی را پهن کنید و قارچ ها را برای چند دقیقه روی آن پخش کنید تا کاملا خشک شوند.
قارچ ها را بعد از خشک شدن داخل یک کاسه بزرگ بریزید، سرکه، عسل ، سس سویا، فلفل و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و روی قارچ ها بریزید و خوب زیر و رو کنید تا همه قارچ ها به این سس آغشته شوند.حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا قارچ ها مزه دار شوند.

در این میان سیرها را پوست گرفته و رنده کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن زیتون بریزید سپس سیرهای رنده شده را به ان اضافه کنید قبل از تغییر رنگ سیر قارچ های مخلوط شده با سس را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا تفت بخورند. در این فاصله مواد را هم بزنید تا طلایی شود.
پودر نشاسته را با آب سرد مخلوط نمایید و هم بزنید تا حل شود. سپس روی قارچهای در حال تفت بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلظت یابد. در پایان کار سبزی دلخواه خود را ساطوری کنید و روی مواد اماده شده بریزید.
نکته:
برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها آن را با حرارت بالا تفت دهید.
روش نگهداری صحیح قارچ:
- سعی کنید قارچ تازه خریداری کنید و از خرید قارچ های یخ زده بپزهیزید.
- برای نگهداری قارچ برای بیش از یک هفته حتما آن را در فریزر بگذارید.
- می توانید قارچ تازه را برای یک ماه در فریزر نگهداری نمایید.
- برای حفظ طراوت و شادابی قارچ ها باید آن را در کیسههای کاغذی نگهداری کنید.
- اگر قارچ ها را در کیسه های کاغذی و در طبقه پایین یخچال نگهداری کنید تا هفت روز سالم و تازه می ماند.