نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه باقالی

فصل زمستان که از راه می رسد در اغذیه فروشی ها باقلای پخته شده ارائه می شود اما با شیوع کرونا دیگر نمیشود به باقالی های کنار خیابان اعتماد کرد و بهتر است آن را در خانه تهیه کرده و با خیال راحت سرو کنید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقالی را به شما عزیزان آموزش دهیم، پس با ما همراه باشد.

اصول پخت باقالی, راهنمای پخت باقالی


  مواد لازم برای تهیه باقالی :

  • نعنای خشک: به مقدار لازم
  •  باقالی تازه:۴ کیلو با پوست
  • سرکه: به مقدار لازم
  • سماق: به مقدار لازم
  •  نمک،فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

نکاتی برای پخت باقالی,خواص باقالی

طرز تهیه باقالی :

ابتدا باقالی را پاک کرده خوب بشویید سپس آن ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آب را تا جایی که روی باقلا ها را بگیرد اضافه کنید.

 قابلمه حاوی باقالی و آب را روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا بجوشد وقتی آب باقالی جوشید شعله گاز را تا حد متوسط کم کنید تا سر نرود.

 اجازه بدهید باقالی ها با شعله متوسط به خوبی بپزند،  بعد از اینکه باقلا ها پخته و نرم شد نمک را افزوده و هم بزنید.

اگر مقدار زیادی آب داخل قابلمه مانده کمی از آن را خالی کرده  تا جایی که آب و باقالی تقریبا هم سطح شوند.

حالا بسته به ذائقه تان کمی سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید و به اندازه ۳ قاشق غذاخوری نعنای خشک داخل باقالی بریزید و در ظرف را بگذارید و ۳ نوبت و هر نوبت پس از ۵ دقیقه چند بار باقالی را خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید. 

شیوه پخت باقالی, روش های پخت باقالی

خواص نعناع:

  • خوردن نعنا موجب تسکین درد معده میشود.
  • جویدن نعنا موجب تسکین دندان درد میشود.
  • نعناع آرام بخش استدرد شکم را برطرف می کند.
  • کمپرس نعناع درد سینه و پهلو را از بین می برد.
  • خوردن دم کرده نعنا موجب قطع خونریزی سینه میشود.
  • مصرف دم کرده نعناع برای درمان سرمخوردگی و آنفوانزا مفید است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.