فصل زمستان که از راه می رسد در اغذیه فروشی ها باقلای پخته شده ارائه می شود اما با شیوع کرونا دیگر نمیشود به باقالی های کنار خیابان اعتماد کرد و بهتر است آن را در خانه تهیه کرده و با خیال راحت سرو کنید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقالی را به شما عزیزان آموزش دهیم، پس با ما همراه باشد.
مواد لازم برای تهیه باقالی :
طرز تهیه باقالی :
ابتدا باقالی را پاک کرده خوب بشویید سپس آن ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آب را تا جایی که روی باقلا ها را بگیرد اضافه کنید.
قابلمه حاوی باقالی و آب را روی حرارت قرار داده و صبر کنید تا بجوشد وقتی آب باقالی جوشید شعله گاز را تا حد متوسط کم کنید تا سر نرود.
اجازه بدهید باقالی ها با شعله متوسط به خوبی بپزند، بعد از اینکه باقلا ها پخته و نرم شد نمک را افزوده و هم بزنید.
اگر مقدار زیادی آب داخل قابلمه مانده کمی از آن را خالی کرده تا جایی که آب و باقالی تقریبا هم سطح شوند.
حالا بسته به ذائقه تان کمی سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید و به اندازه ۳ قاشق غذاخوری نعنای خشک داخل باقالی بریزید و در ظرف را بگذارید و ۳ نوبت و هر نوبت پس از ۵ دقیقه چند بار باقالی را خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید.
خواص نعناع: