نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

نمکی 95

مرجعی بسیار مفرح در زمینه ی مطالب روز

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

 زنجبیل و طعم زنجبیلی برای انواع کلوچه ها و شیرینی ها و حتی چای محبوبیت زیادی دارد، در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه شیرینی زنجبیلی و خواص آن بپردازیم. دست به کار شوید و یک شیرینی زنجبیلی خوشمزه خانگی برای عزیزان خود درست کنید.


نتیجه تصویری برای مواد لازم برای شیرینی خانگی با طعم زنجبیل


مواد لازم برای شیرینی زنجبیل:

  •  آرد ساده: دو فنجان
  • شکر قهوه ای: نصف فنجان 
  • شکر سفید: نصف فنجان 
  • ملاس: یک چهارم فنجان 
  • تخم مرغ: یک عدد 
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری
  •  جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: یک و نیم قاشق چای خوری 
  •  پودر زنجبیل: یک و نیم قاشق چای خوری
  • کره به دمای اتاق رسیده: سه چهارم فنجان 
  • پودر سیر: نصف قاشق چای خوری 
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی:

کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسد، در این میان مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
شکر و کره نرم شده را در کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ را افزوده و ملاس و وانیل را هم بریزید و مجدد با همزن بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد مواد خشک را به تدریج به مواد فوق اضافه کرده و هم بزنید،بعد از اینکه خمیر درست شد آن را با دست ورز دهید تا یکدست و نرم شود.
حالا خمیر را با دست جمع کرده و به شکل توپ درآورید سپس داخل یک کیسه فریزر قرار داده و برای 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

فر را روشن کنید تا با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شود،خمیر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه به ضخامت ۶ میلیمتری پهن کنید. دقت کنید قبل از پهن کردن خمیر، سطح کار یا تخته ی کار خود را آرد پاشی کنید.

خمیر را قالب بزنید و شیرینی ها را روی سینی چرب شده ای که کاغذ روغنی روی آن پهن کرده اید قرار داده و در فر بگذارید تا برای یک ربع بپزد و اطراف آن تغییر رنگ دهد.

پس از خروج از فر و قبل از جدا کردن شیرینی ها از سینی پخت، لازم است به آن کمی زمان بدهید تا خنک شود. سپس آن ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دربسته ای در دمای اتاق پیش از سرو نگهداری کنید.

نکته:

  • میتوانید برای تزیین از دانه کنجد و یا خلال پسته استفاده کنید.
  • بعد از اینکه شیرینی ها را از فر بیرون آوردید بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس از سینی فر جدا کنید .
  • فقط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود فر را روشن میگذاریم. چون اگر زیاد در فر بماند، شیرینی زنجبیلی خیلی سفت میشود.


خواص زنجبیل:

  • زنجبیل برای کاهش درد قاعدگی موثر است.
  • زنجبیل می تواند به درمان اگزما کمک کند.
  • خوردن زنجبیل به درمان آسم و آلرژی کمک می کند.
  • مصرف زنجبیل موجب تسکین دردهای آرتروز میشود.
  • مصرف زنجبیل برای درمان حالت تهوع و استفراغ  مفید است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.