کیک قاشقی یکی از کیک های بسیار ساده و خوشمزه ای است که نیازی به فر ندارد، این کیک را میتوانید در زمان کوتاه و با مواد ساده تهیه کرده و با یک فنجان چای گرم برای عصرانه یا میان وعده سرو کنید.
مواد لازم برای کیک قاشقی:
- آرد: ۲ لیوان
- شیر: ۱ لیوان
- شکر: ۱ لیوان
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- روغن: به مقدار لازم
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک قاشقی:
برای درست کردن کیک قاشقی ابتدا دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با کمک چنگال بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود.در ادامه شیر را افزوده و مواد را مخلوط کنید، سپس شکر را هم بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط کنید.ازمواد با قاشق بردارید و در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید.نکته:
- شما میتوانید درصورت تمایل به مواد کیک گردو و کشمش اضافه کنید.
- منظور از لیوان دردستور، لیوان دسته دار فرانسوی است.
خواص وانیل:
- مصرف وانیل موجب کاهش کلسترول بد خون در بدن میشود.
- وانیل می تواند موجب بهبود عملکرد مغز شود.
- وانیل خواص آنتی اکسیدانی داشته و از این رو می تواند از بدن در برابر التهابات و سرطان ها محافظت کند.
- وانیل روی سیستم عصبی اثر گذاشته و استرس و احساس افسردگی را از بین میبرد.