طرز تهیه کیک یزدی در منزل با ۲ روش مختلف
کیک یزدی از انواع تنقلات خوشمزه است که شما می توانید برای پخت این کیک از انواع روش های مختلف استفاده نمایید. در مطالب قبلی با طرز تهیه کیک فنجانی و طرز تهیه مافین کیک آشنا شدید در ادامه با طرز تهیه کیک یزدی آشنا خواهید شد.
روش اول ( دستور تهیه کیک یزدی با فر )
مواد لازم
دستور پخت کیک یزدی خوشمزه به کمک فر
برای تهیه کیک یزدی ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و آن ها را به کمک همزن به خوبی هم بزنید تا پف کنند. شکر را به تخم مرغ های زده شده بیفزایید و به مدت ۴ دقیقه مایه کیک را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند.
روغن مایع را به مایه کیک بیفزایید و به مدت یک دقیقه مخلوط مواد را هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک یزدی ماست را به مایه کیک بیفزایید و به مدت یک دقیقه نیز مایه کیک را هم بزنید و هل و گلاب را به مخلوط مواد اضافه نمایید و مواد را چند ثانیه هم بزنید.
بیکینگ پودر و آرد را دو بار الک نمایید و در چند مرحله مخلوط آرد را به مایه کیک بیفزایید.
به آرامی مخلوط مواد را به کمک لیسک هم بزنید تا آرد به خوبی با مایه کیک مخلوط شود.
در این مرحله از طرز تهیه کیک یزدی داخل قالب های مخصوص کیک یزدی را کپسول روغنی قرار دهید.
از مایه کیک درون کپسول ها بریزید و روی هر کدام از قالب های کیک مقداری کنجد بپاشید.
کپسول های روغنی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا کیک های یزدی به خوبی پخته شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک ها را از درون فر بیرون آورید.
مواد لازم
روش تهیه کیک یزدی با قابلمه
برای پخت کیک یزدی ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و هم بزنید.
سپس شکر را به مخلوط مواد بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک یزدی شیر و روغن مایع را به مخلوط مواد کیک بیفزایید.
سپس آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و به مخلوط مواد بیفزایید و به کمک لیسک مواد را هم بزنید. پودر هل و گلاب را به مایه کیک بیفزایید و به مدت چند ثانیه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس فنجان یا استکان مورد نظر خود را چرب نمایید و یک سوم از فنجان ها را به کمک مایه کیک پر نمایید و روی مایه مقداری کنجد بریزید. درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید فنجان ها را درون قابلمه قرار دهید ( توجه داشته باشید که میزان آب نباید بیشتر از ارتفاع فنجان ها شود ) و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک ها پخته شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده حرارت گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا فنجان ها به مدت ۱۰ دقیقه درون قابلمه بمانند و بعد از مدت زمان ذکر شده فنجان ها را از درون قابلمه بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک ها خنک شوند.
در این مطلب با طرز تهیه کیک یزدی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک محبوب نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
منبع: آرگا