قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توریهای مستطیل یا مربعشکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توریهایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یکدست تنوری نمیشود. برای منقل هم میتوانید از منقلهای تا شو مسافرتی یا منقلهای یکبار مصرف استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب ماهی:
طرز تهیه کباب ماهی:
برای تهیه کباب ماهی ابتدا آن را بخوبی پاک کرده و تیغ های آن را جدا کنید و بشویید، ماهی را در یک آبش بگذارید تا آبش کاملا برود.
حالا آب لیموترش ها را بگیرید و در یک کاسه بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون را افزوده و خوب مخلوط کنید سپس سس بدست آمده را روی ماهی بریزید و همه جای ماهی را به آن آغشته کنید.
پیازها را نیز پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید و روی ماهی ها قرار دهید روی آن را با سلفون بپوشانید و برای دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
منقل را آماده کنید و ماهیها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. میتوانید کمی کره هم روی ماهیها قرار دهید.
نکات مهم درباره طرز تهیه کباب ماهی:
خواص ماهی قزل آلا: